BSL | Galatasaray yarı finalde!

galatasaray basketbol
Basketbol Süper Ligi'nde çeyrek final play-off serisinin 3. ve son maçında Galatasaray Doğa Sigorta evinde Gaziantep Basketbol'u 89-77 yendi ve seride durumu 2-1 yaparak yarı finale yükseldi.

Çeyrek final play-off serisinin karar maçında Galatasaray, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Gaziantep Basketbol'u konuk etti. Karşılaşmaya iyi başlayan Cimbom ilk çeyreği 23-16 önde bitirdi. İkinci çeyrekte farkı açan sarı-kırmızılılar soyunma odasına 48-34 üstün girdi. Üçüncü periyodu da 68-56 önde bitiren Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri son çeyrekte de üstünlüğünü sürdürdü ve parkeden 89-77'lik skorla galip ayrıldı.

RAKİP ANADOLU EFES
Bu sonuçla play-off serisinde durumu 2-1'e getiren Galatasaray, yarı finale yükselen taraf oldu. Çeyrek finalde Banvit'i 2-0'la geçen Anadolu Efes ile Galatasaray yarı finalde kozlarını paylaşacak. Seride ev sahibi avantajı normal sezonu lider tamamlayan Efes'te olacak. Zorlu eşleşmede 3 galibiyete ulaşan finale yükselecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.