BSL | Yenilmez Armada seride öne geçti!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde çeyrek final play-off serisinin ilk maçında Galatasaray Doğa Sigorta sahasında Gaziantep Basketbol'u 79-61 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti. 

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maça Webster-Harrison-Göksenin Köksal-Hayes-Auguste ilk beşiyle başladı. İlk çeyreği kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maçta Cimbom, periyodu 16-13 önde kapattı. İkinci çeyrekte oyunun kontrolünü ele alan sarı-kırmızılılar Caner Erdeniz'in bulduğu sayılarla aradaki farkı çift hanelere çıkardı ve soyunma odasına 43-28 üstün girdi

Üçüncü çeyrekte rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri periyodu 56-44 önde bitirdi. Son periyotta Webster ile etkili olan Galatasaray skor üstünlüğünü korudu ve parkeden 79-61'lik skorla galip ayrıldı.

AVANTAJ GALATASARAY'DA
Bu galibiyetle seride 1-0 öne geçen Galatasaray yarı final için avantajı eline geçirdi. Serinin 2. maçı 25 Mayıs Cumartesi saat 15.15'te Gaziantep Basketbol'un ev sahipliğinde oynanacak. Cimbom bu maçı da kazanması halinde yarı finale adını yazdıracak.

YÖNETİMDEN DESTEK
Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Özmandıracı, Ömer Cansever, Mahmut Recevik ve Dilek Kutlu Galatasaray Doğa Sigorta - Gaziantep Basketbol karşılaşmasını Sinan Erdem Spor Salonu'nda takip ettiler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.