Diagne Beşiktaş'ı gözüne kestirdi.

Galatasaray'ın Ocak ayında kadrosuna kattığı Senegalli Mbaye Diagne, Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak olan Beşiktaş derbisine özel olarak hazırlandı. Diagne Fatih Terim'e büyük bir borcu olduğunun altını çizerken, Beşiktaş'ı Kasımpaşa'da olduğu gibi avlayacağını belirtti.

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray'ın Senegalli forveti Mbaye Diagne, bugünkü maça özel olarak hazırlandı.Konya maçından sonra yine tartışmaların odağındaki isim haline gelen Senegalli forvetin, günlerdir antrenmanlarda özel çalışmalar yaptığı ve çok motive olduğu öğrenildi.

"HOCAMA KARŞI BİR BORCUM VAR"
Yardımcı hocaların da Diagne'yle görüşmeler yaparak, kendisine değerli olduğunu hissettirdikleri belirtildi. Beşiktaş'a karşı Kasımpaşa formasıyla boşu oymayan Diagne'nin "Geldiğim günden beri çok eleştiriliyorum. Beni destekleyen hocama karşı bir borcum var. Bu maç belki de şampiyonluk maçı. Bu nedenle benden beklentilerin farkındayım" diye konuştuğu öğrenildi.

GOMIS'İN REKORUNU KIRACAK!
Senegalli golcü, Beşiktaş filelerini havalandırması durumunda önemli bir rekora ortak olacak. Ligde Kasımpaşa formasıyla 20, Galatasaray'da ise 8 kez gol sevinci yaşayan Diagne, bir gol daha atması durumunda Galatasaray'ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis'in rekorunu egale edecek.

Fransız oyuncu, geçen sezon 33 lig maçında 29 kez topu filelere göndererek, "Süper Lig'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu" unvanını almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.