Fatih Terim: Beşiktaş maçından kolay değil!

Fatih Terim
 Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Çaykur Rizespor maçı öncesi takımına önemli uyarılarda bulundu.Tecrübeli teknik adam bu maçın derbiden daha zor olacağını belirtirken, konsantrasyonun bir an düşmemesi için önemli uyarılarda bulundu.Takımını maça derbi maçı gibi hazırlayan Terim'in hedefi bu sezon 2 kupayı da müzesine götürmek.

Star'ın haberine göre; Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor ile son derece zorlu bir maça çıkacak olan lider Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim, yolculuk öncesinde takımıyla 1 saat süren bir toplantı yaptı.

Terim, "Ligin şu anda en formda takımı ile oynayacağız. Beşiktaş derbisinden kolay bir maç değil. Hatta daha zor" dedi.

ENERJİMİZ ZİRVEDE OLMALI
Kesinlikle soğukkanlı olmak zorunda olduklarını belirten Terim, şöyle devam etti: Çok çabuk hücuma çıkan ve fiziksel açıdan da dirençli bir takım olacak karşımızda. Enerjimizin tamanı sahada olmalı. Oyunun kontrolü bizde olmalı. Hücum bölgesinde çabuk düşünüp çabuk karar vermelisiniz. Erken gol önemli. Dirençlerinin artmasına izin vermeyin.

ÖNCE İKİ KUPA
Galatasaray'da seçim kararı! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ibrasızlıkla sonuçlanan genel kurulun ardından seçime gitmediği için sert bir şekilde eleştirilmişti. Başkan Cengiz yapılan sert eleştirilere, "Şampiyonluğa oynamasam seçime giderdim. Şimdi desem ki 'Seçime gidiyorum', beni hain ilan ederler" ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in son yapılan divan kurulunda eleştirilerin sürmesi üzerine, "Benim gitmemi istiyorlar. Saygı duyuyorum, beni beğenmek zorunda değilsiniz. Ancak Başkan Cengiz'in olmadığı bir seçim istiyorlar" ifadelerini kullandı.

SEZON BİTECEK, SEÇİM YAPILACAK

Sıcak gelişmeler sonrası Başkan Mustafa Cengiz, sezon sonunda seçime gitme kararı aldı. Başkan Cengiz yeniden adaylığını koyacak. Bu sezon sonunda kazanılacak hem lig hem Türkiye Kupası ile seçime gitmeyi planlayan Başkan Mustafa Cengiz'in yönetiminde de bazı değişikler yapması bekleniyor. Sarı-kırmızılı Yöneticiler, iki kupa ile gidilecek seçimde Mustafa Cengiz'in yeniden seçime ihtimalinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyor. Başkan Cengiz, yapılacak seçim yarışında mali tablolardaki iyileşmeyi de koz olarak kullanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.