Fatih Terim: Organize ancak amatör bir kötülük..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisarspor ile karşılaşacakları final maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Organize ancak amatör bir kötülük olduğunu belirten Terim, Galatasaray taraftarına da dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Fatih Terim'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

BU BİR FİNAL, CİDDİYETLE SAHADAYIZ
Biz pazar gününe konsantre olan oyuncularımızı kupa maçına konsantre etmeye çalışıyoruz.En çok kazanan takımız. Umarım yarın bir yenisini daha ekleriz. Türkiye Kupası'na önem veriyoruz. İnşallah bu hafta kupa haftası olur. Tam da haftası diye düşünüyorum. İnşallah yarın burada kupayı alan Galatasaray olur. Bu bir final maçıdır. O ciddiyette olacağımızı söyleyebilirim.

BİZ BUNLARI GÜLEREK KARŞILIYORUZ
Enteresan bir süreç yaşıyoruz. Galatasaray şu an öyle bir konumdaki yarışta olan, olmayan ilgili, ilgisiz takımların başkanlarından, teknik direktörlerine herkes kendi maçlarını bıraktı bizim maçları konuşuyor. Hukuki veya gerçekçi olmayan bir sürü argüman var. Karşılığı da yok bunun. Biz bunları esasında gülerek karşılıyoruz. Gündemde olan psikolojik tahrikler bunlar.

ORGANİZE ANCAK AMATÖR BİR KÖTÜLÜK
Galatasaray Türkiye'dir lafının boşa edilmediğini bir kez daha gösteren bu yaklaşıma bizim camiamız, taraftarımız çok alışkın. Organize ancak amatör bir kötülük gözlemliyoruz. Eğer hedefleri yarınki kupa ve pazar günkü maçsa bizi kızdırıp konsantrasyonumuzu bozmaksa hepsine geçmiş olsun. 

GALATASARAY TARAFTARINA TAVSİYEM UNUTMAYIN
Galatasaray taraftarına çağrım kalan süreçte inancı kaybetmeden, mücadeleyi bırakmadan, duaları eksik etmeden Galatasaray'a yakışır bir tutum sergilesinler. Galatasaray taraftarına tavsiyem dikkatli olun, uyanık olun ve en önemlisi yaşananları farkında olun ama unutmayın.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.