Fatih Terim'den takıma motivasyon: İşi o maça bırakmayalım!

Beşiktaş'ı evinde mağlup ederek ligin bitimine 3 hafta kala liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim derbinin ardından oyuncularını bir sonraki maça hazırlamaya başladı. Deneyimli teknik adam oyuncularıyla yaptığı toplantıda "Rize ve Başakşehir maçlarını kazanarak şampiyonluğumuzu ilan edelim. İşimizi son maça bırakmayalım." sözleriyle hedefi gösterdi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de bitime 3 hafta kala liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tüm hesaplarını şampiyonluk üzerine yapıyor. Beşiktaş galibiyeti sonrasında soyunma odasında oyuncularıyla mini bir toplantı yapan İmparator, ligde önlerindeki 2 maçı kazanarak 19 Mayıs 2019 tarihinde taraftarlarıyla beraber şampiyonluğu kutlamak istediğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, derbide alınan galibiyet sonrasında öğrencilerini kutlarken "Alacağımız iki galibiyet kaldı. İşi son haftada oynayacağımız Sivas maçına bırakmayalım. 33. haftada Başakşehir galibiyeti ile kendi seyircimiz önünde kutlamalara başlayalım. Rehavet istemiyorum, daha çok çalışmalıyız." sözleriyle motive etti.

Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray, ligde arka arkaya oynayacağı Çaykur Rizespor ve Başakşehir maçlarını kazanması halinde 33.hafta sonunda şampiyonluğunu ilan edecek. Rize deplasmanında kayıp yaşanmaması halinde 19 Mayıs 2019 tarihinde oynanacak olan Medipol Başakşehir maçı bir nevi şampiyonluk maçı olacak ve Ali Sami Yen Arena karnaval yerine dönecek. Galatasaraylı yetkililerin de, hem 19.05 tarihinin kulübün kuruluş yıl dönümünü hatırlatması hem de Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olası nedeniyle özel kutlamalar yapacağı konuşuluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.