Fatih Terim'in heykeli dikilecek

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala liderlik koltuğuna oturan ve şampiyonluğun bir numaralı adayı konumuna gelen Galatasaray'da yönetim Fatih Terim'e büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılarda yaşayan en büyük efsane olan Fatih Terim'in heykelinin dikilmesi düşünülüyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Süper Lig'de 17 maçtır kaybetmeyen ve bu serisiyle Başakşehir ile arasındaki puan farkını kapatarak liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, bitime 3 hafta kala ipleri eline aldı. Sarı-kırmızılılar bir yandan şampiyonluğa odaklanırken diğer yandan da Fatih Terim'e büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da Mustafa Cengiz yönetimi, 22. şampiyonluğun  planlarını yaparken kutlamalarda büyük bir şov yapmayı düşünüyor. Sarı-kırmızılıların yaşayan en büyük efsanesi olan Fatih Terim'in Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ne heykelini yapılması planlanıyor. 

Yönetim bu şekilde hem Fatih Terim'i ölümsüzleştirecek hem de taraftarların duygularına tercüman olacak. Konunun şu an için tasarı aşamasında olduğu ve şampiyonluk kupası kaldırılır kaldırılmaz hayata geçirileceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.