Fatih Terim'in şifresi dörtlü duvar..

Galatasaray'da hafta sonu oynanılacak Beşiktaş derbisi öncesinde teknik direktör Fatih Terim'in ideal onbiri şekillenmeye başladı. Deneyimli teknik adam sakatlığı geçen Marcao'yu derbide sahaya sürmeye hazırlanırken, orta alanda Fernando - Ryan Donk ve Badou Ndiaye üçlüsü arasında tercih yapacak.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray derbi öncesinde dün basına açık idman yaparken derbinin taktik çalışmasını son iki güne bıraktı. Sakatlığı sebebiyle Konyaspor karşısında forma giyemeyen Marcao'nun derbide forma giymesi beklenirken, teknik direktör Fatih Terim savunma tandeminde Luyindama - Marcao ikilisine dönüş yapacak. İmparator'un orta alanda ise Ryan Donk - Fernado ikilisine görev vermesi ve Beşiktaş'ı merkezde dörtlü duvarla karşılaması bekleniyor. Ancak böyle bir tercih doğrultusunda, orta alanda takıma enerji katan Badou Ndiaye'nin yedek kulübesinde oturması teknik heyeti düşündüren konuların başında geliyor. 

Badou Ndiaye'nin devre arasında takımdan ayrıldığı geçen sezonun son bölümünde evinde oynadığı Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında orta sahada Ryan Donk - Fernando ile rakiplerine üstünlük kuran Terim'in nasıl bir tercih yapacağı merak edilirken, savunmada da Martin Linnes'in kadroya dahil olması muhtemel senaryolardan birisi olarak görünüyor. Yuto Nagatomo'nun son dönemdeki inişli - çıkışlı performansı teknik heyeti düşündürürken, Norveçli oyuncunun durumu maç saatinde belli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.