Fernando: Galatasaray futbolcusu kolay kolay maçı bırakmaz!

2-1'den 2-3 yaparak harika geri dönüşe atan ve unutulmayacak maçlar arasına giren Çaykur Rizespor maçı sonrası Fernando açıklamalarda bulundu.

Çok önemli bir galibiyetti bizim için. Çok önemli bir üç puandı ama ne yazık ki Emre’nin sakatlığı var. Biliyorsunuz sakatlıktan dönmüştü kendisi, bugün çok talihsiz bir sakatlık daha yaşadı. Biz her zaman onun yanındayız, umarın en iyi şekilde en çabuk şekilde tekrar sahalara döner. Biz onu en iyi şekilde döndürmek için elimizde gelen her şeyi yapacağız. Bugün aldığımız bu anlamlı üç puanı Emre’ye hediye ediyoruz. Mükemmel bir mücadele, son dakikaya kadar vazgeçmeyen bir Galatasaray vardı sahada. Sonunda gelen güzel bir galibiyet vardı, az önce de söylediğim gibi bu galibiyet Emre’ye armağan olsun.

Bugün aslında iyi oynayan bir Galatasaray vardı. 2-1 geriye düştükten sonra tabii ki ister istemez moraller bozuldu ama biz Galatasaray’ız. Herkes de bunun bilincinde. Galatasaray futbolcusu kolay kolay maçı bırakmaz. Skor ne olursa olsun mutlaka elinden gelenin en iyisini yapar. Biz de bunun en iyi örneğini bugün sahada gösterdik. Sonuna kadar mücadele ettik ve mükemmel bir galibiyet aldık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.