Galatasaray, Avrupa'ya damga vurdu!

Süper Lig'de sezonun 33. haftasında evinde Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, iç sahada kendi rekorunu kırarken Avrupa'da da önemli bir başarı elde etti.

Ali Sami Yen'de 36 maçtır yenilmeyen Galatasaray, iç sahada yenilmezlik rekorunu kırarken Avrupa'da da zirveye oynuyor. Sarı-kırmızılılar son iki sezonda Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig'de iç saha galibiyet yüzdesi en yüksek 3. takımı konumunda bulunuyor.

PSG VE MANCHESTER CİTY ZİRVEDE
Galatasaray son iki sezon sahasında oynadığı 34 maçta yenilgi yüzü görmezken 29 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Cimbom bu maçlarda %85.3 galibiyet oranı yakaladı. Sarı-kırmızılılar Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig baz alındığında iç sahada galibiyet yüzdesi en yüksek olan 3. takım oldu. Paris-Saint Germain ve Manchester City 89.5 galibiyet oranıyla Cimbom'un önünde yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.