Galatasaray Mariano'nun bonservisini belirledi!

Galatasaray'ın 32 yaşındaki Brezilyalı sağ beki Mariano'nun adı, uzun bir süredir ülkesinin takımlarından Santos ile birlikte anılıyordu. Brezilya basını, Sarı Kırmızılı yönetimin talep ettiği bonservis bedeli nedeniyle transferin suya düştüğünü yazdı.

FOX Sports Brezilya, bugün okuyucularıyla paylaştığı haberde Sarı Kırmızılı yönetimin deneyimli savunmacı için istediği bonservis bedeli nedeniyle transferin suya düştüğünü yazdı.

Haberde Galatasaray ile 1 yıl daha kontratı bulunan Mariano için talep edilen bonservisin tam 3,5 milyon Euro olduğu ve Santos kulübünün de bu ücreti taksitle dahi ödemeye yanaşmadığı ifade edildi. Cim Bom'a 2017 yazında Sevilla'dan transfer edilen Mariano, bu sezon takımıyla 39 maçta görev yaparken 5 asist kaydetmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.