Galatasaray, Mehmet Scholl'ün oğlu Lucas ile ilgileniyor

Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'nın efsane futbolcusu Mehmet Scholl’un ‘Lucas benden daha yetenekli’ dediği oğlunu takımda görmek isteyen Fatih Terim ve Galatasaray yönetimi harekete geçti.

Akşam gazetesinin haberine göre; Lucas’ın olası bir teklifte Galatasaray’a imza atmaya hazır olduğu belirtidi. Bayern Münih alt yapısından yetişen ve şu anda Wacker Nordh’da oynayan 22 yaşındaki furbolcu orta sahanın her bölgesinde oynama yeteneğine sahipken Lucas’ın, Guardiola döneminde profesyonel sözleşmeye imza atması dikkatlerden kaçmamıştı.

BABASININ İZİNDEN GİTTİ
Daha önce Türkiye Genç Milli Takımlardan teklif alan Lucas Scholl, babası Mehmet Scholl’un verdiği karar gibi Almanya Milli Takımı’nda oynamaya karar vermişti.

O dönem Pep Guardiola ile tartışan Mehmet Scholl, oğlunu Bayern Münih’ten alarak Wacker Nordh’a götürürken, Lucas Scholl’un burada yeteri kadar tecrübe kazanarak Galatasaray’a imza atmaya hazır hale getirildiği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.