Galatasaray'da yeni parola 19.05!

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala liderlik koltuğuna oturan ve şampiyonluğu gözüne kestiren Galatasaray'da teknik heyet oyuncuların rehavete kapılmasını engellemeye çalışırken, sezon sonunda duble hedefi takımı ekstradan motive ediyor. Camianın yeni hedefi ise 19 Mayıs 2019'da hem lig, hem de kupa şampiyonluğunu taraftarla birlikte kutlamak..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın şampiyonluk programı belli oldu! Hafta sonu evinde ezeli rakibi Beşiktaş’ı mağlup ederek şampiyonluk yarışının dışına iten ve liderlik koltuğuna oturarak şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde eden Galatasaray, şu sıralarda hem mental hem de fiziksel olarak Çaykur Rizespor deplasmanına hazırlanıyor. Fatih Terim ve kurmayları, herhangi bir puan kaybı yaşanmaması adına Rize deplasmanı öncesinde hafta boyunca oyuncularını özel olarak hazırlayacak. Ancak akıllardaki asıl maç 19 Mayıs’ta.. Aynı zamanda Galatasaray’ın kuruluş yılı 1905’i de işaret eden 19.05.2019’da evinde Medipol Başakşehir’i konuk edecek olan Cim Bom, bu hafta sonu oynayacağı Rize sınavının ardından bu mücadeleyi de kazanırsa bir taşla iki kuş vurmuş olacak. 

Galatasaray hem evindeki lig maçlarında yenilmezlik serisini 36 karşılaşmaya çıkararak kendi rekorunu kıracak hem de Süper Lig’de 22. kez şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Cim Bom’da tüm hazırlıklar işte bu hedef doğrultusunda gerçekleşiyor. Medipol Başakşehir maçından önce bir de kupada 15 Mayıs 2019 tarihinde Akhisar Belediyespor ile finalde karşılaşacak olan Galatasaray, burada da mutlu sona ulaşması halinde sezon sonunda çifte kupa için taraftarıyla birlikte adeta şampiyonluk maçı oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.