Galatasaray'ın yeni sezon formaları belli oldu..

Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'da gelecek sezon giyilecek olan formalar belli oldu. Her ne kadar resmi lansman yapılmasa da, bu konuda oldukça başarılı olan Esvaphane tarafından yayınlanan formalarda yeni sezonda Parçalı Forma'nın dışında iki yeni forma ve tasarım karşımıza çıkıyor.

YENİ SEZON FORMALARI NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?
Uzun süredir Nike ile işbirliğini sürdüren ve gelecek sezonda da devam edecek olan Galatasaray'ın yeni sezonda giyeceği formaların belli olmasının ardından akıllardaki soru formaların ne zaman tanıtılacağı yada satışa çıkarılacağı oldu. Bu konuda kulüp tarafından net bir duyuru yapılmazken, tıpkı geçen sezon olduğu gibi Galatasaray'ın sezon sonunda yapacağı şampiyonluk kutlamalarında yeni sezon iç saha formasını görücüye çıkartacağı tahmin ediliyor.

İÇ SAHA FORMASI: PARÇALI FORMA
Galatasaray'ın yeni sezonda giyeceği iç saha forması ton farklarının da bulunduğu, çubuklu desenlerden oluşan tam parçalı forma olacak. Sarı ve kırmızı renklerin içindeki geçiş renklerindeki çubukların yanı sıra formadaki detay renk siyah olacak. Yaka ve sırt/ense kısmında bulunan siyah detay formanın başka herhangi bir yerinde bulunmazken, formanın kolları da ters renk olacak. Federasyon tarafından belirlenen sırt standartları gereğince forma her ne kadar tam parçalı olmasa da, kolların ters renkte olacak olması tatminkar olacak. Formadaki siyah detay renginin olması şort veya konç konusunda bizlere ipucu verebilir, bunu da ilerleyen zamanlarda göreceğiz. 

DEPLASMAN FORMASI: BEJ RENGİ
Galatasaray'ın yeni sezonda giyeceği deplasman formasını ana rengi ise, bizlere 2010/11 sezonunu andıran bej rengi oldu. Hatırlayanlar mutlaka olacaktır, 2010/11 sezonunda da Adidas tarafından üretilen "Aslan Forma" hemen hemen aynı renklerdeydi ancak yeni sezondaki en büyük fark, formanın ortasında kükremeye çalışan bir aslan figürünün olmaması ve kuşkusuz koldaki şerit çizginin tonu. Kolda olduğu gibi yakada ve sırt/ense kısmında koyu kırmızı detaylar formaya şık bir hava katarken, koldaki çizgili geçişlerin olduğunu görüyoruz. Formanın şort ve konç renginin bej olması yönünde ancak Parçalı Forma'yla birlikte ortak kullanılabilecek kırmızı bir şort, pek şaşırtmaz.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FORMASI: 90'S PARTY
Her sene alternatif formalar konusunda elit kategorideki takımlarına aynı ve farklı bir kompozisyon hazırlayan Nike'ın bu seneki alternatif formalardaki konusu 90'lara geri dönüş oldu. Geçen sezon hatırlanacağı üzere, hemen hemen her takıma bulundukları şehre dair özel ayrıntıların olduğu ve Galatasaray forması üzerinden sarı bir deniz geçirerek sözüm ona İstanbul Boğazı'nı temsil ettiğini düşünen Nike, bu sene daha farklı bir konseptle karşımızda bulunuyor. Nike'ın logosunun da geçmişe atıfta bulunarak eski haliyle formaya geldiğini görüyoruz. Galatasaray'ın giyeceği alternatif forması ise, renk geçişlerinin olduğu sarı&kırmızı renklerin detay olarak bulunduğu bir gri forma oldu. Daha doğrusu rengi tanımlamak gerekirse; griden biraz koyu, fümeden biraz açık. Düz gri bir forma yerine, parçalı formada olduğu gibi orada da renk geçişleri bulunuyor, tamamlayıcı unsur olarak güzel görünüyor. Yıllardır dile gelen "t-shirt gibi forma, al - giy, çık sokağa" şeklinde yorumlanabilecek güzellikte bir gri forma bizleri bekliyor gibi görünüyor. Şort ve konçlarının formayla hemen hemen aynı olması muhtemel.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.