Harry Kewell'dan Galatasaray ve derbi açıklaması

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından olan Harry Kewell, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Gelecekte Galatasaray'da teknik direktör ya da sportif direktör olarak görev almak istediğini dile getiren Kewell hafta sonu oynanacak derbiyi de değerlendirdi.

Harry Kewell'in açıklamaları şu şekilde:
Teklifler var ama proje olmalı. Gerçekten inandığım ve üzerinde çalışabileceğimi düşündüğüm en iyi opsiyonu seçmek istiyorum.

GALATASARAY BENİM İÇİN BİR OPSİYON
Galatasaray'da harika 3 yıl geçirdim. Tabii ki Galatasaray benim için bir opsiyon. Ben orada harika zaman geçirdim. Eğer koşullar oluşursa bunu değerlendiririm, benim için harika bir opsiyon.

Türkiye'den bana gelen somut bir teklif yok. Önümüzdeki dönem bir proje söz konusu olursa bunu değerlendiririm. Üst düzeyde çalışma arzum var. Dediğim gibi somut bir gelişme şu an yok.

GALATASARAY'I FAVORİ GÖRÜYORUM
Her derbinin kendi içinde bir atmosferi vardır. Her türlü sonuca açıktır. Galatasaray'ın yeni oyuncularıyla ve Fatih Terim'in performansıyla Galatasaray'ı favori görüyorum. Rakibini geçeceğini ve iyi bir sonuçla derbiden ayrılacağını düşünüyorum. Sezon sonunda da Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. Fatih Terim bu şampiyonluğu getirecek hamleleri yapacaktır. Zaten oyuncu kalitesi olarak çok önemli isimlere sahip. 

SON DERBİDE GOL ATMAK BENİM İÇİN ÖNEMLİ
Ali Sami Yen'de oynanan son derbide gol atmak benim için çok önemli. Ancak orada daha önemli 3 puandı. Biz oradan mağlup ayrılmıştık. Kişisel tarihimde attığım gol önemli olacak.

GALATASARAY'A DÖNMEK İSTERİM
Galatasaray taraftarlarıyla güçlü bağlarım var bunu devam ettirmek istiyorum. O besteyi tekrar duymak benim için çok hoş oldu. Elbette Galatasaray'a tekrar dönmek isterim. Galatasaray'da harika bir teknik direktör var. Fatih Terim mükemmel bir teknik direktör. Galatasaray'da işleyen bir düzen var. Günün birinde neden olmasın? Benim için harika olur. Sportif direktör görevi de harika olur. Bu reddedebileceğim bir durum değil.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.