Henry Onyekuru: Aklımdaki tek düşünce şampiyonluk..

Süper Lig'de sezonun 31.haftasında hafta sonu evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde Henry Onyekuru basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaş maçını iç sahada oynamanın büyük bir avantaj olduğunu belirten Nijeryalı oyuncu, gelecek sezonu düşünmediğini ve tek odak noktasının şampiyonluk olduğunu açıkladı. Henry Onyekuru'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Şampiyonluk yolunda kritik bir maçı evimizde oynayacak olmamız büyük bir avantaj. Taraftarımızla beraber en iyi şekilde, yüzde yüzümüzü sahaya koyarak mücadele etmemiz lazım. Bu maçtan önce de bunları yapıyorduk. Son maçta ne yazık ki istediğimiz sonucu alamadık. Bu maçtan güzel bir sonuç almak istiyoruz. 

İçeriye kat ettiğimde, bu tip pozisyonların gelmesi beni de mutlu ediyor. Sonuçta bana gol şansı doğuyor. Umarım Beşiktaş maçında bu tip pozisyonlar gelir ve golü yakalarım. Ancak benim gol atmamdan daha önemlisi takım başarısı ve galip gelmesi. O yüzden ben de bu takımın parçasıyım. En büyük hedefimiz Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılmak. Şu an geleceğimden ziyade şu 4 maça odaklanmak istiyorum. Ligde dört tane finalimiz var, bu maçları kazanmamız gerekiyor. En büyük hedefimiz bunlara odaklanıp şampiyon olmak. Ondan sonra geleceğimle ilgili oturup, konuşacağız ve karar vereceğiz. Hepimiz o zaman ne olacağını görmüş oluruz ama şuanda düşündüğüm tek şey şampiyonluk.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.