İmparator'un sözleşmesinde dikkat çeken detay..

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda duble yaparak sezonu çifte kupayla tamamlayan Galatasaray'da hafta sonu gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarında yönetim büyük bir sürprize imza atarak  50bin taraftarının önünde teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesini 5 yıllığına uzattı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; şampiyonluk kutlamalarında teknik direktör Fatih Terim'le yeni sözleşme imzalayan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, başarılı teknik adamın görev süresini 5 yıl olarak açıklarken, sözleşme detayının daha önce kulüp tarafından resmi açıklama yapıldığı gibi, 2+3 yıl şeklinde olduğu öğrenildi. Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetimin görev süresi 2 yıl sonra biteceği için 2021'de yeni seçilecek yönetime tecrübeli hocanın 3 yıllık opsiyon hakkı bırakıldı. Çifte şampiyonlukla tamamlanan bu sezon 3 milyon Euro kazanan Fatih Terim, şampiyonluk primi olarak da 500 bin Euro alacak. 

Sözleşmesinde para ve süre konusunda görüş belirtmeyen Terim'in mali şartlarında herhangi bir değişiklik yapılmadı. Yıllık 3 milyon Euro kazanmaya devam edecek İmparator, şampiyonluk halinde yine 500 bin Euro bonus alacak. Fatih Terim yeni sözleşmesinde TL üzerinden ücret alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.