Luyindama'nın sözleşmesindeki ilginç madde!

Galatasaray'ın devre arasında Belçika'nın Standard Liege takımından satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Christian Luyindama'nın sözleşmesindeki bir madde dikkat çekti. Kongolu stoperin satın alınması halinde bonservisin bir kısmı Mazembe'nin kasasına girecek.

Belçika basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'ın 3 milyon euro karşılığında kiraladığı ve sözleşmesinde 5 milyon euro da zorunlu satın alma opsiyonu bulunana Luyindama'da ilginç bir madde dikkat çekti. Sarı-kırmızılıların Standard Liege'e ödeyeceği 5 milyon euroluk bonservis bedelinin yüzde 30'luk kısmı Kongolu stoperin ilk takımı olan TP Mazembe'ye gidecek.

Mazembe’yi zengin eden para 
Toplam 8 milyon euroluk bedelin 5.6 milyon eurosunun Standard’a, 2.4 milyon eurosunun ise Mazembe’ye gideceği, bu meblağın Kongo ekibini zengin edecek bir para olduğuna dikkat çekildi

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.