Marcao: Galatasaray'dan teklif geldiğinde inanmadım..

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, şampiyonluk sonrasında Fotomaç gazetesine özel bir röportaj verdi. Galatasaray'dan teklif geldiğinde inanamadığını belirten Marcao, çok özel bir sezonu geride bıraktıklarını belirtti. Brezilyalı oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

HAYATIMIN EN GÜZEL HAFTASI
Hem mutluluk, hem hüzün var. Sonuçta eski kulübüm Chaves benim için çok önemli bir kulüp. O yüzden onların küme düşmesi beni çok üzdü. Diğer taraftan da Galatasaray'a geldim. Böyle büyük bir camiada şampiyonluk yaşadım. İnanılmaz mutluyum. Şu bir hafta belki hayatımda geçirdiğim en değerli bir hafta oldu. Hem kariyerimdeki ilk şampiyonluk olmasından hem de iki kupadan dolayı hayatımdaki en değerli hafta.. 

TEKLİF GELDİĞİNDE İNANMADIM
Galatasaray'dan teklif aldığımda ilk başta inanmadım. Chaves'ten Galatasaray gibi büyük bir kulübe gitmek benim gibi bir oyuncu için çok büyük bir adımdı. Bu yüzden çok inandırıcı gelmedi. Biraz zaman geçtikten sonra inandırıcı olmaya başladı hatta geldikten 1 ay sonra tamamen inanmaya başladım. Fatih Terim sayesinde burada olduğumu biliyorum. Bir kez daha ona teşekkür etmek istiyorum. Geldiğimden ilk günden beri bu güveni bana verdi.

Luyindama ile geldiğimizden beri iyi bir uyumumuz olduğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar yeni iki stoper olarak iyi bir performans ve uyum gösterdiğimizi düşünüyorum. Gelecek sezonda da şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyorum.

DERBİDE OYNAMAK İSTİYORDUM
Fenerbahçe maçında gerçekten çok oynamak istiyordum. Kendimi hazır hissediyordum. Ama ne yazık ki evde seyrettim maçı. Hiç oturmadan, ayakta, bir oraya bir buraya giderek karışık duygularla seyrettim. Sahada olsaydım performansımın yüzde 100'ünü verirdim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.