Nigel Hayes: İyi mücadele ortaya koyduk..

Galatasaray Doğa Sigorta'nın Gaziantep Basketbol'u 70-66 mağlup ettiği maçın ardından oyuncumuz Nigel Hayes basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirten Hayes, daha iyi şut seçmeleri gerektiğini de belirtti.

Nigel Hayes'in açıklamaları şu şekilde:
Gaziantep’e karşı ilk maçı deplasmanda kaybetmiştik bugün burada kazanmamız gerekiyordu. Aynı zamanda onlarla Play-off’ta da karşılaşacağımız biliyoruz. En az iki kez daha onları göreceğiz. O yüzden bugün Play-off öncesi bir mesaj vermemiz önemliydi. 

Bugün genel olarak iyi mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum ama özellikle savunma ribaundlarına daha fazla konsantrasyon göstermemiz gerekiyor, daha iyi şut seçmemiz gerekiyor. Koç maç içerisinde bu konuda bizi çok sık uyardı. Zaman zaman fazla bire bir oyuna kaldık. Daha iyi bir takım basketbolu sergilememiz gerekiyor Play-off serisinde avantaj sağlamak istiyorsak. Bugün önemli bir galibiyet aldık, ev sahibi avantajını ele geçirdik. Gaziantep ile iki kez daha oynayacağız, hangi takımın daha iyi oynayan taraf olduğunu göreceğiz. Teşekkürler, iyi günler, görüşürüz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.