ÖZEL HABER | Eda Şahin'in çapraz bağları koptu!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yarı final serisinin dördüncü maçında ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında sahadan 57-49'luk skorla mağlup ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımında üzücü bir gelişme daha yaşandı. Karşılaşmanın ortasında sakatlanan genç oyuncu Eda Şahin'in yapılan ilk kontrollerinde çapraz bağ kopması olduğu tespit edildi.

1999 doğumlu oyuncu karşılaşmanın bitimine 1 dakika 7 saniye kala içeriye penetre ettiği pozisyonda Kiah Stokes ve Cecilia Zandalasini'nin arasında kalarak, dizinden sakatlandı. Takım arkadaşlarının ve sağlık ekibinin yardımlarıyla kenara gelen Eda, salondan da sedyeyle ayrılarak hastahanenin yolunu tutmuştu. Yapılan kontrollerde genç oyuncunun dizinde çapraz bağ kopması meydana geldiği ve  kısa bir süre içerisinde ameliyat olacağı öğrenildi. Eda'nın ameliyat sonrası rehabilitasyon döneminin ardından yaklaşık 5-6 ay sahalardan uzak kalması ve yeni sezonun başlangıcında (Ekim ayı) takıma katılması bekleniyor. 

Eda Şahin'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve tez zamanda parkelere dönmesini temenni ediyoruz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.