Şampiyonluk için tam destek!

Galatasaray yönetimi Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi maça gelecek taraftara önemli uyarılarda bulundu. Sosyal medyada günlerdir bu konuda çalışma yürüten yönetim taraftarı gelecek maç için uyardı.Tribünde herkesin desteğine ihtiyaç olduğunu belirten yönetim, taraftardan telefon kullanımına dikkat etmesini ve takıma tam destek vermesini istedi.

Milliyet'in haberine göre; Beşiktaş derbisinin kendileri açısından önemini çok iyi bilen Galatasaray Yönetimi, stada gelecek taraftarlarına rehber olacak bir dizi talimatlar hazırladı.Sarı-kırmızılı kulübün resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda, tribünlerdeki taraftar için uyarılar sıralandı.

“#Şampiyonlukİçin” mottosuyla sunulan talimatlardan ilki, “Kırmızı olalım kıpkırmızı.” Tribünlerde görsel bütünlük sağlamak için Galatasaray taraftarının kırmızı kıyafetlerle maça gelmesini isteyen yönetim, böylece işe görüntüden başlayacak. Yönetimin ikinci talimatı ise, maça gelemeyecek taraftar için oldu. “Maça gelemiyorsan biletini devret” diyen yönetim, bu şekilde tüm koltukların dolu olmasını istiyor. Kombine bileti olanların mazeretli olarak gelememesi durumunda bu şekilde boşluğun doldurulması hesaplanıyor.

Üçüncü ve önemli bir madde de, “Sahaya yabancı madde atma, attırma” uyarısı. Şampiyonluk yolunda olası bir cezadan çekinen sarı-kırmızılı yönetim, herhangi bir olay yaşanmamasını istiyor. Karşılaşmaya motivasyonun tam olmasını isteyen sarı-kırmızılılar, “Maç boyunca telefon kullanma” diyerek taraftarının her şeyiyle maça adapte olmasını amaçlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.