Sofiane Feghouli ayrılmak istemiyor!

Süper Lig'in ikinci yarısında önemli bir çıkış yakalayarak 13 gole direkt etki eden ve şampiyonluk yürüyüşünün mimarlarından birisi olan Sofiane Feghouli gösterdiği performansla parmak ısırtırken, Galatasaray yönetimi sözleşmesinde çıkış maddesi bulunan Cezayirli yıldız ile gelecek sezon için görüşme yaptı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da son haftaların yükselen yıldızı Sofiane Feghouli takımda kalmaya kararlı görünüyor. Cezayirli oyuncunun gitgide yükselen formu ve ligin ikinci yarısında sergilediği performans sonrası paniğe kapılan idareciler, yıldız futbolcuya durumunu sordu. 2 sene önce İngiliz ekibi West Ham United’tan 4 milyon 250 bin euroya transfer edilen ama sözleşmesine, “2 sene sonunda 4 milyon 250bin Euro getirmesi durumunda serbest kalabilir.” maddesi konulan Sofiane Feghouli konuyla ilgili olarak yöneticilerle görüşürken, gelecek sezon takımdan ayrılmayı düşünmediğini belirterek yöneticilerin yüreğini su serpti.

1 gol hariç tamamı ligin ikinci yarısında olmak üzere bu sezon 8 gol - 6 asistlik performansıyla ligde şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayan Sofiane Feghouli, durumunu soran yöneticilere “İki dönemdir ciddi teklifler alıyorum. Galatasaray’da kazandığım rakamın çok daha fazlası bana teklif edildi. Ancak her fırsatta dile getiriyorum, burada kendimi huzurlu hissediyorum. Kesinlikle ayrılmak gibi bir niyetim yok. Gitmemi isteyen, teklifleri değerlendirmemi isteyen sizlerdiniz. Bunu hem yaz hem kış transfer döneminde reddetmiştim. Bugün de aynı noktadayım.” cevabını vererek ayrılmayı düşünmediğini dile getirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.