Vahit Emre Savaş yeni sezonda Galatasaray'da!

Nedim Özbey önderliğinde bu sezon oldukça başarılı bir sezon geçiren ve CEV Cup'ta final oynadıktan sonra Efeler Ligi'ni de üçüncü sırada tamamlayan Galatasaray erkek voleybol takımı yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce Arkas forması giyen ligin en iyi pasörü ödüllü Burak Mert'i kadrosuna katan takımımız, geçtiğimiz sezon Ziraat Bankası'nda forma giyen orta oyuncu Vahit Emre Savaş ile de her konuda anlaşma sağladı.

07.03.1995 doğumlu olan Vahit Emre, profesyonel voleybol hayatına 2013/14 sezonunda Çankaya Belediyesi takımında başladı. Bir sezonluk dikkat çeken performansın ardından 2014/15 sezonunda Ziraat Bankası'na transfer olan orta oyuncu, 4 sezon boyunca burada forma giydi ve gösterdiği performansla ligin en iyi orta oyuncularından birisi olmayı başardı. Bir önceki sezon (2017/18) CEV Cup'ta final oynayan Ziraat Bankası'nın en değerli isimlerinden birisi olan Vahit Emre, 2018 yılında CEV Altın Ligi'nde üçüncü olan milli takımın önemli parçalarından birisiydi. 24 yaşındaki oyuncu geride bıraktığımız sezon Çekya'da düzenlenen 2018 CEV Altın Ligi'nde turnuvanın Rüya Takımı'na seçilmiş ve en iyi orta oyuncu ödülünün de sahibi olmuştu. 

2.03 boyundaki Vahit Emre hücumda oldukça etkili bir isim olurken, smaç yüksekliğinde 3.32'e yükselirken savunmada blok yüksekliğinde de 3.18'e kadar çıkabiliyor. Bu sezon ligde normal sezon ve play-off dahil olmak üzere toplamda 26 maça çıkarken ligin %53'lük mükemmel hücum performansıyla ligin en iyi 4.ismi olarak istatistiklerde yer aldı. 

FCN Blog ailesi olarak Vahit Emre Savaş'a hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.