Voleybol takımlarının isim sponsoru HDI Sigorta olacak!

Futbolda şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da diğer branşlarda da hareketlilik devam ediyor. Voleybol şubesinde uzun bir süre önce HDI Sigorta ile sponsorluk anlaşması imzalayan ve yıllar içerisinde çeşitli varyasyonlar gördüğümüz Galatasaray'da yeni sezonda kadın ve erkek voleybol takımlarının isim sponsoru HDI Sigorta olacak.

2010 yılında dönemin başkanı Adnan Polat zamanında ilk olarak Galatasaray markaları kapsamında sigorta konusunda işbirliği yapan iki firma yıllar içerisinde voleybol takımlarının isim veya forma sponsorlukları konusunda da birarada yer aldı. Son olarak geçtiğimiz yıl Galatasaray kadın voleybol takımının isim sponsoru olarak devam eden işbirliği yeni sezonda hem erkek hem de kadın voleybol takımının isim sponsorluğu olarak gerçekleştirilecek. 

Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre 9 Mayıs Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek olan imza töreni Galatasaray kulübü başkanı Mustafa Cengiz ve HDI Sigorta Genel Müdürü Ahmet Ceyhan Hancıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek.

Geride bıraktığımız 2018/19 sezonunda Efeler Ligi'ni üçüncü olarak bitiren Galatasaray erkek voleybol takımı ve Sultanlar Ligi'ni dördüncü bitiren Galatasaray kadın voleybol takımı yeni sezonda "Galatasaray HDI Sigorta" ismiyle mücadele edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.