Aboubakar için ilk teklif 7 milyon Euro!

Yeni sezon öncesinde Mbaye Diagne ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hücum hattına yapılacak takviyeler listesinde ilk sıraya Vincent Aboubakar'ın ismini yazdı. Geçirdiği sakatlıklar sonrasında Porto'da gözden düşen 27 yaşındaki Kamerunlu yıldız oyuncu için Galatasaray yönetimi harekete geçerken, öncelikli olarak satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Diagne'yi satmaya hazırlanan Galatasaray'da forvet adayları için transfer harekatı resmen başladı. Galatasaray bir dönem Beşiktaş'ta da kiralık olarak forma giyen Porto'nun yıldız oyuncusu Vincent Aboubakar için harekete geçti. Geçtiğimiz sezon geçirdiği sakatlıklar sonrasında kadrodaki yerini kaybeden 27 yaşındaki Kamerunlu yıldız oyuncu için Galatasaray'ın 7 milyon euroluk bir teklif sunduğu öğrenilirken Porto'nun bonservis için 12 milyon Euro talep ettiği iddia edildi.

PORTO'DA 2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
Geçtiğimiz sezon Portekiz Ligi'nde sezonun 6. haftasında Tondela karşılaşmasında 64. dakikada aldığı darbe sonrasında yerde kalan ve sol diz çapraz bağları kopan Kamerunlu yıldız sezonun büyük kısmını kaçırmıştı. Aboubakar geçirdiği ağır sakatlığın ardından ligin son 5 haftasında takımdaki yerini almıştı. Geçtiğimiz sezon Porto forması altında 11 maçta 589 dakika süre alan Aboubakar, bu karşılaşmalarda 4 gol - 2 asistlik performans sergiledi.

2017 yılında Porto kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzalayan Vincent Aboubakar'ın iki yıllık daha kontratı bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.