BSL | Sezonu yarı finalle noktaladık

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi yarı final play-off serisi üçüncü maçında Galatasaray Doğa Sigorta sahasında Anadolu Efes'i konuk etti. Seride 2-0 geride olan Cimbom, mutlak kazanması gereken karşılaşmayı 78-72 kaybetti ve sezonu yarı final oynayarak noktaladı. 

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk çeyreği başa baş geçerken Efes'in 17-15 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci çeyrekte farkı açan konuk takım soyunma odasına 41-36 önde girdi. Üçüncü çeyrekte de skor üstünlüğünü koruyan Ergin Ataman'ın talebeleri periyodu 62-51 önde tamamladı. Son çeyrekte Galatasaray, Harrison ve Webster'in sayılarıyla geri dönüp skoru 67-67'de eşitlese de karşılaşmanın kalan bölümünde Efes oyuna ağırlığını koydu ve parkeden 78-72 galip ayrıldı

SEZONU YARI FİNALLE NOKTALADIK
Bu sonuçla seride durumu 3-0'a getiren Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde finale yükselen ilk takım oldu. Galatasaray Doğa Sigorta ise sezonu yarı finalle noktaladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.