Bafetimbi Gomis: "Ben Galatasaraylıyım."

Galatasaray'dan gol kralı olarak ayrılan ve Al Hilal kulübünde forma giyen Fransız golcü Bafetimbi Gomis transfer dedikodularına dair açıklamalarda bulundu. Gomis aklında başka takım olmadığını belirtti.

Akşam gazetesinin haberine göre; Tatilini Seyşel Adaları'nda geçiren Galatasaray'ın eski golcüsü Gomis, basında çıkan Fenerbahçe iddialarına yanıt verdi.

Al Hilal Kulübü'nde forma giyen Fransız futbolcu, "2020'ye kadar Al Hilal'le sözleşmem var. Şimdiye kadar herhangi bir teklif almadım. Fenerbahçe haberlerini ben de okuyorum. Ancak böyle bir seçenek benim için mümkün değil. Ben Galatasaraylıyım ve kulübün geleneksel rakibinde kesinlikle oynamam" şeklinde konuştu.

Bafetimbi Gomis, sözlerini şöyle sürdürdü:
Ailem ve ben Riyad'da harika bir yıl geçirdik. Ne yazık ki şampiyon olamadık. Ama önümüzdeki sezonun daha iyi geçeceği konusunda söz verebilirim. Al Hilal'de kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu yüzden tüm takım arkadaşlarıma ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Harika bir taraftara sahibiz. Dediğim gibi herhangi bir teklif almadım ve mukavelemi Al Hilal Kulübü'nde tamamlayacağım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.