Banega için pazarlıklar bitmek üzere.

Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu Arjantinli yıldız Ever Banega için artık makas iyice daralmış durumda. Sevilla ile yapılan pazarlıkların son aşamasına gelinirken, yönetim tecrübeli futbolcu ile de anlaşmaya yakın.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Ndiaye'nin kiralık sözleşmesi bittikten sonra Fernando'nun yanına üst düzey bir orta saha oyuncusu almak için çalışmalara başlayan Galatasaray, Ever Banega için şartları zorluyor. Sarı-kırmızılı kulübün profesyonelleri hem Banega'nın kulübü Sevilla hem de oyuncunun menajeriyle görüşüyor.

La Liga ekibi, 1 yıl kontratı kalan Banega'yı para kazanmak için yaz döneminde satacak. Sevilla, yapılan pazarlıklarda 6.5 milyon Euro'ya kadar inerken; Galatasaray ise teklifini 5 milyon seviyelerine yükseltti. Kulüplerin bir şekilde anlaşması bekleniyor.

Ancak yönetimi esas zorlayan, oyuncu cephesi. Pek çok talibi bulunduğu için Banega'nın eli güçlü. 30 yaşındaki Arjantinli yıldız ülkesinde tatilde ve en iyi teklifi bekliyor.Boca Juniors yıllık maaşta maksimum 2 milyon Euro'lara çıkarken, Banega bu rakamı çok düşük buldu.

Hocanın olmazsa olmazı
Yıldız orta sahanın menajeriyle sürekli temas halinde olan Galatasaray, yeni önerisini yıllık 3.2 milyon Euro olarak sunmuştu. Banega ise 4 milyon Euro ısrarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, hafta başında Tangocu'nun temsilcisiyle tekrar görüşecek.Fatih Terim, yeni sezon öncesi Banega transferini olmazsa olmaz görüyor.

Tekrar buluşabilirler
Ever Banega, Galatasaray'daki iki yıldızın eski takım arkadaşı. Yuto Nagatomo, Arjantinli yıldız ile daha önce Inter'de beraber forma giymişti.Mariano ise Banega'nın ile Sevilla'nın başarısı için ter dökmüştü. Banega transferinin olumlu sonuçlanması halinde, eski dostlar Galatasaray çatısı altında buluşabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.