Deniz Türüç yönetime sitem etti.

Adı Galatasaray'la anılan ve Kayserispor'dan ayrılmak isteyen Deniz Türüç için Kayserispor yönetimi uçuk bir fiyat belirledi.Tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada kulübün istediği 10 milyon Euro'nun çok fazla olduğunu belirtirken daha makul bir fiyatta anlaşılması gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'un yıldız ismi Deniz Türüç, yeni sezon öncesinde transfer olma kararı aldı. Kayserispor yönetiminin transfer için izin verdiği Deniz Türüç, Lig Radyo'dan Ömer Necati Albayrak'a yaptığı açıklamada, 10 milyon euro olarak belirlenen bonservis bedelininin fazla olduğunu belirtti.

"BU SENE TRANSFERİM OLACAK"

Transfer olmak için sabırsızlandığını söyleyen Deniz Türüç, "Adımın Süper Lig'in devleriyle anılmasından dolayı gurur duyuyorum. Ancak bu kez farklı. Bu sene bu işin olacağını düşünüyorum. Daha önce de söyledim, bir şeyler var. Güzel şeyler olacak, bunu hissediyorum. Gelişmeleri yakından takip ediyorum." açıklamsını yaptı.

"KİMSE 10 MİLYON EURO VERMEZ"

Bonservisinin 10 milyon euro olarak belirlenmesine tepki gösteren Deniz Türüç, "Şu an Türkiye'de herkes biliyor ki bu transfer 10 milyon Euro gibi bir rakama gerçekleşemez. Gerçekçi olmak lazım. Benim sözleşmemdeki son senem. Bir yılı kalmış bir oyuncuya kimse bu miktarları ödemez. Elbette Kayserispor'a para kazandırarak gitmek istiyorum. Bu yüzden iki tarafın da menfaatleri doğrultusunda hareket edilmesi gerekiyor. Ben kendimi yeni bir maceraya hazır hissediyorum. Artık büyük takım zamanımın geldiğini düşünüyorum." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.