Eski takım arkadaşları Banega'ya kefil!

Galatasaray Ever Banega'nın transferi için yoğun çaba sarfederken, dün dış basında Galatasaray'ın bu transfer sona yaklaştığı iddia edildi. Ayrıca Galatasaray bu transfer için Banega'nın Inter'den takım arkadaşı olan Yuto Nagatomo ve Sevilla'dan takım arkadaşı olan Mariano'dan görüş alırken, eski takım arkadaşları oyuncuya  kefil oldu..

Sabah gazetesinin haberine göre; Ndiaye ile yollarını ayıran Galatasaray yönetimi, transfer listesinde ilk sıraya yazdığı Ever Banega için çalışmalarını sürdürüyor. Arjantinli oyuncunun menajerini İstanbul'a getirip teklifini sunan sarı-kırmızılılar, gelecek cevabı beklemeye başladı.

Tangocu'ya 3 milyon Euro yıllık ücret, Sevilla'ya 5 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olan Galatasaray'da yetkililerin Banega'nın eski takım arkadaşlarından görüş aldığı ortaya çıktı.

Banega ile Sevilla'da oynayan Mariano ve İnter'de birlikte top koşturan Nagatomo, Arjantinli orta saha oyuncusu ile ilgili, "Tam bize göre" diyerek olumlu referans verdi. Boca Juniors'a 'Hayır' diyen Banega da Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.