Forvet transferinde hedef: Llorente!

 
Sezonu çifte kupayla tamamlayan Galatasaray, Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Diagne'yi satarak transfer için kaynak yaratmanın hesaplarını yaparken; bonservissiz isimler konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda gündeme gelen isim ise bu sezon Şampiyonlar Ligi finalisti Tottenham'da, oyuna sonradan girdiği maçlardaki etkisiyle dikkat çeken ve sahaya büyük tecrübe koyan Fernando Llorente oldu...

Star gazetesinin haberine göre; geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan aldığı Mbaye Diagne'yi satarak kaynak yaratmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar'ın, forvet için hedefindeki ismin Tottenham'ı bırakan Fernando Llorente olduğu öğrenildi.

İMZA PARASI ZARAR SAYILMIYOR
UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşmasına uymak zorunda olan Cim Bom, futbolculara ödenen imza parası, FFP şartlarına göre zarar olarak yazılmadığı için bonservisi elinde olan yıldızları takibe aldı ve Tottenham'ın sözleşmesini uzatmadığı 34 yaşındaki İspanyol golcü için düğmeye bastı. Devler Ligi'nde güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'ın Llorente'ye uygun bir teklifte bulunduğu bildirildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ CAZİP GELDİ
Daha önce Athletic Bilbao, Juventus, Sevilla gibi devlerin de formasını giyen Llorente'nin ilk düşüncesinin ülkesine dönmek olduğu ancak Şampiyonlar Ligi kozuyla Galatasaray'a gelmeye de sıcak bakabileceği kaydedildi. İngiltere'de haftada 100 bin sterlin kazanan 34 yaşındaki golcü oyuncunun bu rakamlara ulaşan bir teklif almadığı, yıllık net 3,5-4 milyon euroluk bir rakamı kabul edebileceği ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.