Galatasaray 3 transferi açıklıyor!

Galatasaray transferde bombaları ardı ardına patlatıp, taraftarının bayram coşkusunu sürdürmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılıların Babel, Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı transferlerini bugün açıklaması bekleniyor. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Sezonu şampiyon tamamlayan sarı-kırmızılılar transfer için startı bugün verecek. Yönetim üç oyuncuyu birden açıklayarak şov yapacak. Geçen sezonun ilk yarısını Beşiktaş'ta geçirip ardından Fulham'a giden Ryan Babel, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı ve bir dönem Gençlerbirliği'nde de oynayan Toulouse ile sözleşmesi biten Jimmy Durmaz, yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giyecek.

KULÜBESİNİ DE GÜÇLENDİRECEK 
Hollandalı 32 yaşındaki sol kanat Babel sezonun bitimiyle birlikte İstanbul'a gelmiş, sarı-kırmızılılar için sağlık kontrolünden geçmişti. Jimmy ise şu an İsveç Milli Takımı ile kampta olduğu için milli maçların ardından İstanbul'a gelecek. 30 yaşındaki kanat oyuncusu Jimmy Durmaz geride kalan sezonda Toulouse formasıyla Fransa Ligi'nde 36 maça çıkmış, 4 gol, 1 asistle oynamıştı. 

29 yaşındaki sağ bek Şener geçen sezon Süper Lig'de Fenerbahçe ile sadece 9 maça çıkıp 592 dakika sahada kaldı. Şener ve Jimmy transferleriyle Aslan yedek kulübesini güçlendirdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.