Galatasaray Aboubakar'a kancayı taktı!

Diagne'yi 15 milyon Euro gibi bir bedelle Arap yarımadasına satmaya hazırlanan Galatasaray, Vedat Muriqi transferinde mutlu sona yaklaşsa da Terim, Muriqi'yi kadronun alternatif forveti olarak düşünüyor ve Şampiyonlar Ligi seviyesinde, tecrübeli bir forvet daha istiyor. Galatasaray bu doğrultuda, Vincent Aboubakar'ı gözüne kestirdi. Yönetim, Fatih Terim'in "Tam bize göre" dediği Kamerunlu yıldız için Porto ile görüşecek.  

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Devre arasında büyük umutlarla alınan Mbaye Diagne'yi 15 milyon Euro'ya satmaya hazırlanan Galatasaray'ın hedefindeki forvet ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar'ın Porto formasını giyen Beşiktaş'ın eski yıldızı Vincent Aboubakar'ın transferi için düğmeye bastı.

TERİM'İN RAPORU ETKİLİ OLDU
Teknik direktör Fatih Terim'in "Hem yüzü dönük hem sırtı dönük etkili. Tam aradığımız forvet" diye rapor verdiği ve Sarı-Kırmızılılar'ın bunun üzerine harekete geçtiğı öğrenildi.

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILACAK
Yönetim kısa süre içinde Porto ile temasa geçecek. Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı ifade ediliyor.

Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü sakat geçiren 27 yaşındaki Aboubakar'ın Portekiz kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.