Galatasaray kamp için İtalya'ya gidecek..

Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray'da yeni sezon öncesi gerçekleştirilecek olan kamp ve hazırlık maçları programı şekillenmeye başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in hazırladığı program kapsamında 1 Temmuz'da top başı yapacak olan Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları için Temmuz ayının ikinci haftasında yurt dışına hareket edecek.

Geçtiğimiz sezon yurt dışı kampını iki ayrı etap olarak Zürih ve Möntro'da olmak üzere İsviçre'de gerçekleştiren Galatasaray'ın bu sezon kamp çalışmalarını İtalya'da gerçekleştirmesi bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim tarafından çeşitli alternatiflerin belirlendiği listede, Milano şehrinin 50 km kuzeyinde bulunan ve İsviçre sınırı olarak bilinen Como Gölü'nün yakınlarında bulunan kamp tesislerinde karar kılındı. 

Geçtiğimiz sezon yaz kampında FC Will, PSV Eindhoven, Valencia, Sakaryaspor, Club Africain ve AEK Athens takımlarıyla hazırlık maçı yapan Galatasaray'ın bu sezonki hazırlık maçı programı ise önümüzdeki günlerde kulüp tarafından açıklanacak. Teknik direktör Fatih Terim'in, sezon sonunda kurmaylarıyla yaptığı toplantıda yeni sezonun hazırlık maçlarını iki etaba ayırdığı ve ilk etapta nispeten daha kolay maçların yapılmasının ardından ikinci etapta Avrupa'dan daha zorlu rakiplerle oynamak istediği iddia ediliyor.

Kesinleşmiş kamp programının ve oynanacak hazırlık maçlarının önümüzdeki hafta resmi siteden duyurulması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.