Galatasaray, Kenan Karaman'a talip

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, gelecek sezon da aynı başarıyı tekrarlamak için transfer çalışmalarını sürüdürüyor. Takımdaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak isteyen Cimbom, milli futbolcu Kenan Karaman'ı gündemine aldı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın transferdeki yeni gözdesi Kenan Karaman oldu. Takımdaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak isteyen Cimbom, milli futbolcuyla yakından ilgileniyor. Almanya Bundesliga ekiplerinden Fortuna Düsseldorf forması giyen 25 yaşındaki futbolcu için Fatih Terim'in olumlu rapor verdiği öğrenildi.

2 MİLYON'A SERBEST KALIR
25 yaşındaki milli futbolcunun sözleşmesinde "2 milyon euroya serbeste kalır" maddesinin bulunması Galatasaray'ın transferde önünü açtı. Sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde Almanya'ya çıkarma yapacağı ve transferi bitireceği öğrenildi.

KAAN AYHAN FIRSATI KAÇTI
Galatasaray’ın aynı takımdan ilgilendiği bir diğer isim olan Kaan Ayhan’da ise iş zora girdi. 25 yaşındaki milli stoperin 2.5 milyon euroluk serbest kalma maddesinin 31 Mayıs itibariyle sona erdiği ve artık transferi için kulübüyle bonservis pazarlığına girilmesinin gerektiği belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.