Galatasaray, Vedat Muriqi için teklifini yükseltti

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olabilecek bir takım kurmak için transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray, Rizespor'un başarılı golcüsü Vedat Muriqi için teklifini yükseltti. Cimbom, Vedat için 3.75 milyon Euro teklif etti.

A Spor'un haberine göre; Ryan Babel, Adem Büyük ve Valentine Ozornwafor transferlerini açıklayan Galatasaray, Vedat Muriqi'yi de kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar Kosovalı golcü için yaptığı teklifi yükseltti. Galatasaray, Vedat Muriqi için teklifini 3.75 milyon Euro'ya yükseltti ve sonraki satıştan %20 pay teklif etti. Transferin hafta içinde 19.05'te açıklanması bekleniyor.

VEDAT GALATASARAY'I İSTİYOR
Rizespor Başkanı Hasan Kartal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Vedat Muriqi'nin Galatasaray'da oynamak istediğini açıklamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.