Galatasaray'da 3 isim yolcu

Gelecek sezonun kadro planlamasını yapan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, gelecekler kadar gideceklerin de hesabını yapıyor. Deneyimli çalıştırıcı, Mitroglou ve Mariano ile yolların ayrılmasını istiyor.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da yapılması düşünülen transferlere yer açmak adına harekete geçildi. Şampiyonluğun kazanılmasının ardından ailesiyle gittiği Bodrum'dan dönen ve soluğu Florya'da alan teknik direktör Fatih Terim, öncelikle takımdaki yabancı oyuncu sayısının düşürülmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Her konuda anlaşmaya varılan Ryan Babel ile birlikte şu anda sözleşmeli toplam 13 yabancı oyuncusu bulunan sarı kırmızılı ekibin sadece 1 yabancıya daha yeri var. Zira TFF kurallarına göre bir kulüp kadrosunda en fazla 14 yabancı oyuncu bulundurabiliyor. 

Terim'in istediği kanat, orta saha ve forvet takviyelerinin yabancı olması durumunda sıkıntı yaşanacağından yönetim bazı isimlerle yolları ayırmak için düğmeye bastı. Tecrübeli çalıştırıcı Kostas Mitroglou ile yolların ayrılmasını istiyor.

MARIANO İÇİN ÜLKESİ BREZİLYA'DAN TALİPLER VAR
Yönetim, 1.5 yıllığına kiralağı Mitroglou ile yapacağı görüşmenin akabinde futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Marsilya ile de temas kurarak yollarını sorunsuz ayırmak adına adım atacak. Al Nasr ile anlaşmaya varılması durumunda Mbaye Diagne de Galatasaray'dan ayrılacak. Savunma oyuncusu Mariano, gitmeye aday isimlerden. Brezilya'an talipleri olduğu bilinen Mariano için 2-3 milyon Euro civarında teklif gelirse bu futbolcunun da gitmesine izin verilecek

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.