Galatasaray'da Erol Can Çinko ile yollar ayrıldı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon düşük bütçesine rağmen yarı final oynayan ve taraftarının taktirini toplayan Galatasaray Doğa Sigorta önümüzdeki sezon için kadro planlamasını yapıyor. Galatasaray'da Erol Can Çinko ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Bu sezon taraftarının beğenisini toplayan Galatasaray, gelecek sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Yiğit Arslan'ı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Erol Can Çinko ile de yolların ayrıldığını açıkladı. Cimbom, resmi hesabından yaptığı açıklamada 28 yaşındaki oyuncuya verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.  Galatasaray'da daha önce de Nigel Hayes takımdan ayrılmış ve Euroleague ekiplerinden Zalgiris Kaunas ile anlaşmıştı. 

Geçtiğimiz sezon Gaziantep Basketbol'dan Galatasaray'a transfer olan 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu yıl ligde normal sezonda 28 maçta görev aldı. Sahada ortalama 11 dakika süre alan Erol Can, 4.04 sayı, 0.5 asist ve 0.6 ribaund ortalamalarına imza atmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.