Galatasaray'dan Mert Çetin hamlesi

Galatasaray savunma rotasyonu için başarılı ve genç isimlere yönelmek istiyor. Bu kapsamda Gençlerbirliği'nde dikkat çeken 22 yaşındaki defans oyuncusu Mert Çetin için girişimler başlatıldı. Bu transferde özellikle takas formülü düşünürken genç futbolcunun da Galatasaray'a sıcak baktığı öğrenildi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Sarı kırmızılıların tanınan simalarından birisi haline gelen Mert'e bu transfer döneminde adaş gelmesi söz konusu. Luyindama-Marcao ikilisine alternatif olacak genç ve yerli yedek stoper arayan sarı-kırmızılı kulüp, Gençlerbirliği'nde forma giyen Mert Çetin'i gündemine aldı.

AHMET ÇALIK TAKASA GİDEBİLİR
Stoper rotasyonuna yaptığı başarılı önerilerle takdir toplayan Galatasaray scout ekibinin de 22 yaşındaki stopere olumlu rapor verdiği ifade ediliyor. Başakşehir'in de durumunu sorduğu Mert için Galatasaray, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Ahmet Çalık'ı takasta kullanmayı, Gençlerbirliği'ni bu şekilde ikna etmeyi planlıyor.

MERT ÇETİN KİMDİR?
Gençlerbirliği altyapısından yetişen 22 yaşındaki savunmacı, bu sezon düzenli forma giydi. 25 maçta 1 gol atan Mert, takımının ligin en iyi savunmalarından birisi olmasında pay sahibi oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.