Galatasaray'ın listesindeki Banega için Monchi'den açıklama!

Sezon ortasında başlayan operasyonun diğer ayağı yaz transfer döneminde devam edeceği Fatih Terim tarafından açıklanmıştı. Özellikle hücum ve orta saha hattında köklü, ileriye dönük hamleler yapmak isteyen Galatasaray radarına Banega'yı aldı. Sevilla'nın sportif direktörü Monchi, Banega'nın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sporx'in haberine göre; Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Sevilla'nın yıldızı Ever Banega için kulübünden önemli bir açıklama yapıldı.

Sevilla'nın sportif direktörü Monchi, Banega'nın takımda mutlu olduğunu söylemesine karşın ayrılığa da açık kapı bıraktı.

MONCHI: "GARANTİ DEĞİL"
Monchi, "Banega, Lopetegui ile çalışacak olmaktan memnun ve burada mutlu. Kısa vadede bir ayırılık görmüyorum ancak yüzde 100 güvence veremem. Futbolda hiçbir şey garanti değildir." şeklinde konuştu.

GALATASARAY'IN TAVANI 5 MİLYON
Galatasaray'ın İspanya'da 2.2 milyon euro kazanan 30 yaşındaki futbolcu için yıllık 3 milyon euro ve bonusları içeren bir teklif hazırladığı ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Arjantinli oyuncunun bonservisi için 5 milyon euroluk bir "tavan ücret" belirlediği ifade edildi.

BOCA JUNIORS'DAN TEKLİF
Arjantin medyasında yer alan habere göre Boca Juniors da 30 yaşındaki yıldız oyuncu için Sevilla'ya 4 milyon euroluk teklifini iletti.

458 MAÇTA 44 GOL
Piyasa değeri 20 milyon avro civarında olan Ever Banega son dört sezondur Sevilla forması giyiyor. Arjantin Millî Takımı ile 65 maça çıkan ve altı golü bulunan Benega'nın kulüp kariyerinde ise 458 maçta 44 golü var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.