Galatasaray'ın Tetteh aşkı bitmiyor!

Mbaye Diagne ile önemli bir bonservis bedeli karşılığında yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, Benjamin Tetteh için yeniden harekete geçti. Sarı kırmızılılar geçen sezon devre arasında transfer etmek istediği ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle kadrosuna katamadığı Sparta Praglı genç yıldız için Çek ekibiyle yeniden temas kuracak.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray, 21 yaşındaki golcü Benjamin Tetteh için Çek ekibine yeni bir teklif sunacak. Devre arasında da oyuncuyu çok isteyen Fatih Terim transferde ısrarcı. Sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim'in Benjamin Tetteh'in transfer edilmesi için yönetimle sürekli temas halinde olduğu bildirildi. Diagne ile yolları ayırmayı planlayan Galatasaray'ın Senegalli yıldızın boşluğunu 21 yaşındaki Ganalı yıldızla dolduracağı öğrenildi. 

HEM HAVADAN HEM YERDEN
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Ganalı golcü Benjamin Tetteh, 1.93 metrelik boyuyla hava toplarının hakimi. Tetteh, toplu oyunda da çok etkili.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.