Banega'nın menajeri İstanbul'da!

Galatasaray'ın bir süredir girişimlerini hızlandırdığı Arjantinli futbolcu Ever Banega'nın menajeri İstanbul'a geldi. Tecrübeli futbolcuyla büyük ölçüde anlaşma tamamlanırken sıra takımı Sevilla ile anlaşmaya geldi. Sıcak gelişmelerin yaşandığı transferde Banega hala Sevilla'nın oyuncusu olduğunu belirtirken geleceği hakkında konuşmadı.

Sabah'ın haberine göre; kiralık sözleşmesi biten Badou Ndiaye ile yollarını ayıran Galatasaray, aradığı 8 numarayı İspanya'da buldu. Sevilla'nın Arjantinli yıldızı Ever Banega'yı listenin ilk sırasına yazan yönetim, oyuncunun menajerini sessiz sedasız İstanbul'a getirdi. Salı günü Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşen görüşmede Banega'nın ve Sevilla'nın şartları masaya yatırıldı. Taraflar arasında bir anlaşma olmazken, Galatasaray cephesi Arjantinli yıldıza 3.5 milyon Euro garanti ücret ve 5 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olduğunu bildirdi.

Boca Juniors'tan da teklif alan Banega, Galatasaray'ın teklifini değerlendirecek. Geçen sezon Sevilla formasıyla 51 maça çıkan Arjantinli orta saha oyuncusu Ever Banega, 8 kez ağları havalandırdı.

TRANSFER İÇİN KONUŞTU
Öte yandan Ever Banega da Arjantin basınına transfer için açıklama yaptı. Boca'ya transferi sorulan Banega, "Sevilla'da devam ediyorum. Hala devam eden bir sözleşmem var, yarın ne olacağını bilemem." dedi

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.