Jimmy Durmaz, Türkiye'ye geliyor

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan isimlerden olan Jimmy Durmaz, sosyal medya hesabından transfer söylentilerini arttıran bir paylaşıma imza attı. İsveçli oyuncu yaptığı paylaşımda Türkiye'ye geldiğini duyurdu.  

Ligue 1 ekiplerinden Toulouse ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yakında Türkiye'deyim" mesajı yolladı. Menajeri aracılığıyla Galatasaray ile görüşmelerini sürdüren Jimmy Durmaz'ın transfer döneminin resmen başlayacağı 17 Haziran Pazartesi gününden sonra sarı-kırmızılı takıma imza atması bekleniyor.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ 1.5 MİLYON EURO
Bu arada Fransız ekibi Toulouse'la biten sözleşmesini uzatmayan Türk pasaportlu İsveçli oyuncu, Galatasaray'dan imza parasıyla birlikte yıllık 2 milyon euro talep etti. Bu miktarı çok bulan sarı-kırmızılı kulüp ise 1.5 milyon euroya Jimmy'yi ikna edip Sinan Gümüş'ün boşluğunu da doldurmayı planlıyor.

SÜPER LİG'İ ÇOK İYİ TANIYOR
Oyuncu geçen sezon Toulouse formasıyla ligde 36 maça çıkarken, 4 gol atıp 1 de asist yaptı. Durmaz, Süper Lig'i tanıyan bir isim. Tecrübeli sol kanat, 2012-14 arasında Gençlerbirliği forması giymiş; 65 maçta 11 gol ve 6 asistle oynamıştı. Durmaz, Toulouse'da ağırlıkla sağ kanat ve forvet arkası oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.