Kasımpaşa servet istedi.

Galatasaray ara transfer döneminde isteyip de kadrosuna katamadığı Trezeguet için girişimlerini tekrar hızlandırdı.Ancak Kasımpaşa'nın Galatasaray'dan Trezeguet için istediği rakam dudak uçuklattı. Mısırlı futbolcu için istenen ücret tam olarak 15 milyon Euro olarak belirlendi. Galatasaray yönetimini bu fiyatı çok yüksek bulduğu açığa çıkarken indirim yapılmazsa transferden vazgeçileceği belirtildi.

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray, bir yıldır transfer etmek istediği Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet için bir kez daha Kasımpaşa'nın kapısını çaldı.Sarı kırmızılılar, sezonu 9 gol, 10 asistle tamamlayan 24 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro peşin para teklif etti. Ancak Kasımpaşa'dan gelen yanıt şok etkisi yarattı.

Lacivert beyazlılar Trezeguet için 15 milyon Euro talep etti. Galatasaray cephesi, yüzde 18 KDV'si ile birlikte 17.4 milyon Euro'ya (115 milyon TL) ulaşan bu rakamı yüksek buldu.Devre arası Diagne'yi 13 milyon Euro'ya sarı kırmızılılara satan Kasımpaşa, Trezeguet'nin fiyatında indirim yapmazsa transferden vazgeçilecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.