Kostas Mitroglou'nun menajeri çağırıldı..

Şampiyon Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezon öncesinde kadrosunda revizyon çalışmalarını sürdürürken, Suudi Arabistan kulüpleriyle görüşen Mbaye Diagne'nin satılmasının ardından takımın ikinci forveti Kostas Mitroglou'yla da yolların ayrılması bekleniyor. Teknik ekibin yeni sezon planlamasında yer almayan Yunan golcünün menajeri yönetim tarafından İstanbul'a davet edildi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Marsilya'dan 1.5 yıllığına kiralanan Kostas Mitroglou beklenen performansın altında kalırken, yeni sezon öncesinde yapılacak takviyelerle birlikte 14 kişilik yabancı kontenjanı da göz önüne alındığında yolların ayrılması kararlaştırıldı. Sezon içerisindeki yetersiz görüntüsüyle teknik heyetin gözünden düşen ancak şampiyonluk yolunda oyuncunun kontratıyla ilgili herhangi bir girişimde bulunmayan Galatasaray yönetimi oyuncunun menajeri Panos Galariotis'i görüşmek için İstanbul'a çağırdı. Bu hafta içerisinde yapılacak görüşmede Kostas Mitroglou'yla yola devam edilmeyeceği ve oyuncusuna yeni kulüp bulması söylenecek. Galatasaray yönetimi Marsilya kulübüyle yaptığı protokolde herhangi bir kiralama bedeli ödemezken, 1.5 yıllık sözleşme imzalanan Mitroglou'na da ayrılık sırasında herhangi bir tazminat ödemek istemiyor. 

Göreve geldiği günden itibaren "ayrılıklar da Galatasaray'a yakışır şekilde olmalı." diyen teknik direktör Fatih Terim, tecrübeli oyuncuyla yolların dostça ayrılmasını istiyor. Akhisar Belediyespor karşısında attığı kritik golle takıma 3 puanı ve belkide şampiyonluğu getiren Kostas Mitroglou'na katkılarından dolayı teşekkür edilecek ve "Hem kendi kariyerin, hem de Galatasaray için en doğrusu forma giyebileceğin bir kulübe gitmek. Burada kalırsan forma giyemeyeceksin." denilerek, tecrübeli oyuncuyla yollar ayrılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.