Mehmet Topal, Galatasaray'a önerildi

Takımdaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak için transferde Türk oyunculara yönelen Galatasaray'a sürpriz bir isim önerildi. Adem Büyük'ü kadrosuna katan Şener Özbayraklı, Yusuf Erdoğan ve Jimmy Durmaz transferlerinde de sona gelen Cimbom'a Mehmet Topal önerildi. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe ile sözleşmesini feshederek ayrılan Mehmet Topal, Galatasaray'a geri dönüyor. Tecrübeli oyuncun menajeri Batur Altıparmak, sarı-kırmızılı yöneticilerle görüştü. Yapılan görüşmede Mehmet Topal'ın son durumu değerlendirirken maaş istediği de masaya yatırıldı. 

FATİH TERİM KARARI VERECEK
Galatasaray'da Mehmet Topal konusunda son karar Fatih Terim ile görüşüldükten sonra verilecek. Fatih Terim'in milli takımdan öğrencisi olan Topal'ın transferine sıcak bakabileceği öğrenildi. Transferin gerçekleşmesi durumunda tecrübeli teknik adamın Mehmet Topal'ı stoperde de kullanabileceği iddia edildi. 

GALATASARAY'DAN VALENCİA'YA GİTTİ
Mehmet Topal, 2006 yılında Galatasaray'a transfer olmuş ve 4 sezon sarı-kırmızılı formayı giydikten sonra 5 milyon euro karşılığında Valencia'ya transfer olmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.