Mitroglou, Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyor!

Galatasaray'da devre arasında Marsilya'dan 1.5 yıllığına kiralanan Yunan forvet Kostas Mitroglou, 1'i lig, 1'i kupa olmak üzere 2 gol atmıştı. Akhisarpor maçında attığı gol belki de şampiyonluğun kader gollerinden biri olsa da Yunan forvet Galatasaray'da beklenen etkiyi yaratamadı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Teknik heyet tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Mitroglou Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyor. Yunan forvetin 1 yıl daha sözleşmesinin bulunması, sarı-kırmızılı yönetimin elini kolunu bağlamış durumda.

Mykonos'ta tatilini sürdüren tecrübeli forvet, transfer durumu ile ilgili yakın çevresine şunları söyledi: "Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Geçen sezon hazır gelmedim ve istediğim performansı gösteremedim. Sezon başı kampını bekliyorum. Kampa geleceğim ve Galatasaray'da kalmak için gerekli futbolu oynayacağım."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.