Ömer Bayram ayrılık aşamasında..


Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında transferin son günü Akhisar Belediyespor'dan kadroya kattığı milli oyuncu Ömer Bayram, yeni sezon öncesi kendisine gelen teklifleri değerlendirecek. Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği ve ara transfer döneminde Emre Taşdemir'in transfer edilmesiyle kadroda şans bulamayan tecrübeli oyuncuya Süper Lig'den iki takımın ilgisi var.

Galatasaray'da teknik heyet tarafından gözden çıkartılan ve ara transfer döneminde Emre'nin de takıma katılmasıyla Türkiye Kupası maçlarında dahi forma giymekte zorlanan Ömer'in yeni sezonda takımdan ayrılması bekleniyor. Süper Lig ekipleri Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor'un ilgisinin bulunduğu 28 yaşındaki savunma oyuncusu için Galatasaray yönetimi 400 bin Euro bonservis bedeli belirledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.