Onyekuru, Galatasaray'da kalıyor

Galatasaray'ın bu sezon kazandığı şampiyonlukta önemli pay sahiplerinden olan Henry Onyekuru'nun takımda kalması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Cimbom, Nijeryalı futbolcuyu 1 yıl daha kiralamak için Everton ile prensipte anlaştı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Geçen sezon gösterdiği performansla taraftarın sevgisini kazanan Onyekuru, bir yıl daha kiralanıyor. Galatasaray, Onyekuru ve Everton ile prensip anlaşmasına vardı. Nijerli futbolcunun menajeri olan William Da Villa'da genç oyununun Galatasaray'da kalmasından yana. 

TALİBİ ÇOK
Galatasaray'da gösterdiği performansla birçok takımın radarına giren Onyekuru, takımda kalmaya sıcak bakıyor. 22 yaşındaki oyuncu bir sezon daha Galatasaray'da oynayarak Everton'a dönmek istiyor.

20 GOLE KATKI
Hery Onyekuru geçen sezon Galatasaray'da 44 maçta forma giymiş ve 16 gol, 4 asistlik performans ile şampiyonlukta büyük katkı sağlamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.